DESIGN - DEVELOPMENT - SALES - PRODUCTION

Accept OEM, ODM, friendly MOQ, warranty 3 years

company_intr_img

About us

Foshan Yishan Jiushe Furniture Co., Ltd lair ing 2008, utamané ngarahke ing Manufaktur lan dodolan produksi dhuwur-bahan ruangan luang Furnitur (utamané aluminium, kayu ngalangi lan stainless steel lan bahan lingkungan loropaken). Perusahaan wis merk dhuwur-mburi, JINGYI lan TONY. Perusahaan wis tim riset lan pangembangan saka 5-9 wong, 25-30 wong ing departemen marketing. Produk sing sugih ing gaya, ayu ing katon, lan saat sing indah tangan-digawe ing Amérika, Eropah lan Ausdasdtralia.It dumunung ing Shunde, kutha anyar industri ing dhaérah pedalaman saka Pearl River Delta ing pesisir saka China. Iku seneng lokasi geografis mupangati lan transportasi trep. Iku wetan Kali Pearl, kidul kanggo Zhuhai, kulon Heshan, lan lor Guangzhou. Ing 105 National Highway ngliwati iku, lan Guangzhou-Shenzhen Expressway liwat dening, lan dalan banyu nggoleki iki diubengi dening Chengbo lan Bilang. Perusahaan adhering kanggo kualitas pisanan, konsep kerjasama lan menang-menang, inovasi lan pembangunan dadi, anjog ing kabeh industri ruangan. kanca Welcome saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita pabrik.

Our Products

Our service

Distribution Service

You have products and are seeking for distribution channels in Vietnam? We are always ready to coorporate and have business together through our...

Service for OEMs

You need a strategic partner who has reliability and experience in design, production and quality control. With Yishan Jiushe, You can find it all. .

Partners

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10