DESIGN - DEVELOPMENT - SALES - PRODUCTION

Accept OEM, ODM, friendly MOQ, warranty 3 years

company_intr_img

About us

Foshan Yishan Jiushe Urug Téhnologi Co., Ltd lahir taun 2008, utamana fokus dina manufaktur sarta jualan tina produksi tinggi-grade outdoor luang jati (utamana aluminium, kai padet tur stainless steel sarta bahan ramah lingkungan). parusahaan boga dua merek tinggi-tungtung, JINGYI sarta Tony. parusahaan ngabogaan tim panalungtikan sarta ngembangkeun 5-9 urang, 25-30 urang di jurusan marketing. Produk anu beunghar gaya, geulis dina penampilan, jeung exquisitely leungeun-crafted di Amérika, Éropah jeung Ausdasdtralia.It ieu lokasina di Shunde, hiji kota industri anyar dina hinterland tina Mutiara Walungan Delta sapanjang basisir Cina. Ieu enjoys hiji lokasi geografis nguntungkeun sarta angkutan merenah. Éta wétan ka Walungan Mutiara, kidul jeung Zhuhai, kulon ka Heshan, sarta kalér nepi Guangzhou. The 105 National Jalan Raya traverses dinya, sarta Guangzhou-Shenzhen Expressway pas ku, sarta waterway rupa anu dikurilingan ku Chengbo na Bilang. Pausahaan adhering ka kualitas mimitina, konsep babarengan jeung meunang-meunang, inovasi jeung ngembangkeun kontinyu, ngarah sakabéh Industri jati outdoor. babaturan Wilujeng sumping ti sakuliah dunya nepi ka didatangan ku pabrik urang.

Our Products

Our service

Distribution Service

You have products and are seeking for distribution channels in Vietnam? We are always ready to coorporate and have business together through our...

Service for OEMs

You need a strategic partner who has reliability and experience in design, production and quality control. With Yishan Jiushe, You can find it all. .

Partners

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10